I dag smäller det!

I dag ska Nils sova över hos min syster Anna och hennes familj. Jag och G åker hit på trerätters middag, SPA och övernattning. Det ska bli toppenmysigt. Känns som vi är värda det.Och Nils kommer ha det hur bra som helst. Han har pratat om att åka till Anna, Filip och Fredrik hela veckan. Men först vill han tydligen åka till Mc Donald´s. Efter besöket i tisdags pratar han lite väääl mycket om Mc Donald´s för min smak. Men det är inte omöjligt att det blir ett litet stopp där innan.

 

4 tankar om “I dag smäller det!

  1. Hur hade ni det på er romantiska getaway? Och hur gick det för Nils?

    Vi har hittat vad som verkar vara en helt perfekt tjej som ska hjälpa oss med Isak, hon har dock inte varit med honom själv än. Hon följde med E och hämtade på förskolan och lekte med Isak ett par timmar hemma förra veckan men sen blev hon jättesjuk… En kvart på en förskola för en ovan verkar räcka för att bli sjuk =)

    Isak grät i alla fall när hon gick och verkade älska henne så jag hoppas det blir bra! Nästa vecka ska hon komma hit igen.

    Hur går det med er barnflicka?

    • Vi hade det grymt bra. Kan verkligen rekommendera detta SPA om det är i Götet någon gång =). Och Nils hade det också toppen. Han slängde av sig skorna och sprang in när han kom till min syster, sov hela natten och var glad hela tiden. Skönt att veta att han har det så bra när man lämna bort honom.

      Vad kul att ni hittat någon som verkar fungera så bra med Isak. Typiskt att hon skulle bli sjuk.. Du får berätta hur det gått sen. Spännande att höra hur andra gör =).

      Det går väldigt bra. Nils gillar henne jättemycket och hittills har allt fungerat perfekt. Hon har varit med Nils efter förskolan som grundtanken är men även när förskolan varit stängd och två halvdagar när Nils varit hemma för att han varit sjuk men inte så hängig. Känns skönt att ha ytterligare en person att bolla lediga förskoledagar, VAB m.m. med som Nils är trygg med. Jag har inte ångrat det en sekund sen hon började. De enda nackdelarna är väl att man saknar Nils så mycket när man jobbar långa dagar och att man är rädd att hon ska vilja sluta nu när allt går så bra =).

Lämna en kommentar